Johan adjudant bij de Kraaienvangers in 2023

Rooie Hoeker Johan Winters is in 2023 adjudant van prins Toin d’n urste. Johan zal samen met zijn vrouw Josien de prins in 2023 bij de Kraaienvangers bijstaan.

Adjudant Johan heeft zijn jeugd ook doorgebracht in Valkenswaard. Samen met Josien is hij in 1990 verhuisd naar Heeze. Ze hebben 3 kinderen, Ruud, Nick en Birgit, zijn de “schoonouders” van Eline en Vivan en zijn eind 2021 trotse grootouders geworden van Lauren. Sinds 1990 speelt Johan bij ’t Inventielke, is lid van de vriendenkring De Rooie Hoek en is werkzaam als Hoofd Inkoop bij WPS Parking Systems te Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.