Lego thema 2020: De Brabantse Omwenteling

Dit jaar laat Vriendenkring De Rooie Hoek tijdens de unieke Lego-editie van de Brabantsedag haar wagen uit 2019 terugkeren. Met het onderwerp 1789: De Brabantse Omwenteling. Want Brabant is van óns! zal het zeer herkenbare ontwerp deze keer volledig opgebouwd worden uit Lego steentjes.

De keuze voor deze wagen is gemaakt vanwege de beschikbare kleuren Lego steentjes en de herkenbare elementen op de wagen.
Het is de bedoeling dat jong en oud mee gaan helpen in de realisatie van het Lego bouwwerk. De bouwplaats is inmiddels volledig ingericht en de steentjes zijn gesorteerd op kleur, klaar voor uren bouwplezier de komende weken.

de brabantse omwenteling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.