André Kuijten 15 jaar lid bij De Rooie Hoek

Felicitaties van Voorzitter Gerbrand aan André

Op de algemene ledenvergadering werd niet alleen het thema gepresenteerd, maar werd André Kuijten in het zonnetje gezet vanwege zijn 15-jarig lidmaatschap bij De Rooie Hoek. André is erg betrokken bij de vereniging. Gelukkig een gedeelde passie met zijn vrouw Chantal. Hij is altijd vele uren op de bouwplaats te vinden in een seizoen en is ook een gangmaker binnen de club. André bedankt! Op naar de volgende 15 jaar. Naast dit jubileum werd ook onze voorzitter Gerbrand van Veldhuizen herkozen voor de komende drie jaar. Daarom ook Gerbrand bedankt! (foto: Frans Jansens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.