Hoogvliegers voor 2e maal nagemaakt.

We weten nooit of we het nu een compliment moeten vinden, of het jammer vinden dat we niet op de hoogte gesteld zijn. Maar onze Hoogvliegerswagen uit 2005 is in 2016 voor de 2e maal gekopieerd in de Allegorische optocht van Geesteren. In 2013 reed er al een kopie rond van onze wagen in St. Nicolaasga, Friesland.

Buurt De Bleeke ontving de 1e prijs in de optocht met De Bleeke vliegt uit. In de Schooloptocht van Borculo heeft School Noord met deze zelfde wagen ook nog eens rondgereden en ontving wederom de eerste plaats.

Bekijk hier de video van de optocht gemaakt door Berkelland tv

One Response to Hoogvliegers voor 2e maal nagemaakt.

  1. […] kopie in Baak Hoogvliegers kopie Sint Nicolaasga deel 1 Hoogvliegers kopie Geesteren deel 2 China wagen kopie in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.