Marktplaats kopie in Kermisoptocht Baak

In 2014 is er al goed rondgekeken door de mensen uit Baak. Nadat we ooit min of meer op de hoogte waren gesteld van een Chinese wagen die (na)gebouwd zou worden is blijkbaar al in 2014 een kopie gemaakt van onze Marktplaats wagen uit 2013. Meer dan deze foto’s hebben we nog niet kunnen vinden. We zijn als groep nooit op de hoogte gesteld, of gevraagd of ze het ontwerp mochten gebruiken. De groep Boakermark won net zoals De Rooie Hoek met deze wagen


foto: Pierre Nuijts

4 Responses to Marktplaats kopie in Kermisoptocht Baak

  1. […] Marktplaats kopie in Baak Hoogvliegers kopie Sint Nicolaasga deel 1 Hoogvliegers kopie Geesteren deel 2 China wagen kopie in Baak […]

  2. […] van Charivari in Markelo Marktplaats kopie in Baak Hoogvliegers kopie Sint Nicolaasga deel 1 Hoogvliegers kopie Geesteren deel 2 China wagen kopie in […]

  3. […] We zagen net nog de kopie van Dulle Griet rondrijden in Lemele. In 2017 hadden ze in Lemele ook al een kopie. Onze wagen Marktplaats.nl werd voor de tweede keer gekopieerd. Eerder reed deze al in Baak […]

  4. […] kopie in Lemele Kopie van Dulle Griet in Lemele Kopie van Charivari in Markelo Marktplaats kopie in Baak Hoogvliegers kopie Sint Nicolaasga deel 1 Hoogvliegers kopie Geesteren deel 2 China wagen kopie in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.