In de Hoek met…

indeHoekmetmark
In de Hoek met… Mark van Kessel

Bijnaam: Mark

Geboortedatum: 14 maart 1992

Lid sinds…: 2010 (Sinterklaasbombardement, Eindhoven)

Brabantsedag is…: Met z’n allen een mooie wagen aan het eind van het seizoen neerzetten, lekker het hele seizoen slap zeveren op de bouw en na het bouwen gezellig met z’n allen bij het kampvuur zitten.

Hobby’s: Fitnessen, voetbal kijken, werken, biertjes nuttigen met vrienden en natuurlijk bouwen bij de Rooie Hoek.

Bezigheden bij ‘De Rooie Hoek’: Vooral aan de wagen bouwen (dit jaar ben ik vooral veel bezig geweest met de stromende melk op de wagen) en het Bierbakje maken (www.derooiehoek.nl/bierbakje). Maar ook zit ik bij de NAC (Neven Activiteiten Commissie) om weer elk seizoen leuke activiteiten te bedenken.

Mooiste wagen: De wagen van vorig jaar Marktplaats.nl 2013. Aan deze wagen klopte alles, het zag er supergaaf uit met spel, schermen, attributen en de kramen. En niet te vergeten, de stinkende vis achterop.

Fav. bouwuitspraak: Da’s HEI-IG, 1,2 BBB, MAKEN!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.