In de Hoek met…

indeHoekmetbas

In de Hoek met… Bas van Meijl

Bijnaam: Basje

Geboortedatum: 29 april 1992

Lid sinds…: Officieel sinds 2013, maar ik heb in 2012 (Dulle Griet) het gehele bouwseizoen als niet-lid meegebouwd.

Brabantsedag is…: Een jaarlijks periode waar ik elk jaar heel erg naar uit kijk. Het is een periode waar allerlei sub groepjes samen komen en samen een hele hechte groep vormen voor deze periode. De diversiteit van achtergronden en het netwerk van de mensen zorgt ervoor dat er elk jaar weer een mooie wagen gebouwd kan worden. Ondanks de gezonde strijd die tussen de verschillende vriendenkringen heerst, helpt iedereen elkaar als het echt nodig is. De mix van bouwen, vergaderen, rond het vuur zitten en heel veel plezier maken, maakt het elk jaar een super periode om naar terug te kijken. Het hele bouwseizoen lang leef ik naar de optocht toe en ben ik er steeds meer bezig. Dit heeft tot gevolg dat ik na de optocht en het opruimen van de wagen helemaal afgebrand ben. Ik heb dan echt twee weken nodig om weer in het normale ritme te komen. Alle vrije tijd die hier in gaat zitten is het dubbel en dik waard.

Hobby’s: Tuinieren, met hout knutselen en werken op de boerderij tussen de koeien en op het land.

Bezigheden bij ‘De Rooie Hoek’: Tent zetten/ afbreken, het bouwen van de wagen, meedenken over de techniek van de wagen, gratis tweedehands bouwmaterialen regelen indien nodig, mensen aansturen die vastlopen of niet weten wat ze moeten maken tijdens de bouw en prototypes van objecten maken, zodat iedereen deze na kan maken.

Mooiste wagen: Marktplaats.nl (2013)

Fav. bouwuitspraak: Het komt wel goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.