In de Hoek met…

indeHoekmettruus

In de Hoek met … Yvonne Thijs

Bijnaam: Truus

Geboortedatum: 27 juni 1990

Lid sinds…: ‘De orde van het gulden vlies’ in 2003. Jarenlang wilde ik al mee doen aan de brabantsedag, wat vanaf dat jaar eindelijk mogelijk werd dankzij mijn toenmalige buurvrouw Netty. Tot op de dag van vandaag nog altijd blij dat ik deel uit maak van deze altijd gezellige groep 🙂

Brabantsedag is…: Met het hele dorp bezig zijn met deze mooie activiteit en het er naar toe leven er van. Ieder met zijn eigen groep bezig zijn met het bedenken, uitwerken en bouwen van een prachtige wagen om alle bezoekers keer op keer versteld te mogen laten staan en mogen vermaken die laatste zondag van augustus. En natuurlijk alle gezellige feesten er om heen waar ik zelf de laatste tijd wat minder vaak bij ben geweest door een van mijn hobby’s, maar er kan niks tegen de altijd gezellige doop op 🙂

Hobby’s: Snowboarden, badminton, maar vooral muziek. Velen weten wel dat ik veel naar indoor feesten en festivals ga maar vooral de festivals bezoeken doe ik maar wat graag. Zo lang er maar goeie en veel hardstyle gedraaid wordt en ik lekker naar buiten kan! Daarnaast vind ik het ook super om zelf achter de draaitafels te stappen en zelf mensen los te laten gaan op de lekkerste hardstyle muziek. Sinds kort ben ik ook zelf bezig met het leren maken van hardstyle, maar tegen de tijd dat er een keer een heel nummer uit gaat komen zijn we een hele tijd verder.

Bezigheden bij ‘De Rooie Hoek’: Al de nodige jaren versterk ik het Grimeteam, en sinds 2 jaar verzorg ik de muziek van de wagen (en samen met Peter de muziek tijdens de doop). Zoals ik hierboven al zei ben ik bezig met het maken van muziek. Ik heb een heel mooi programma waar je hele mooie muziek stukken mee kunt maken zoals je ze in films hoort. Dus ik sta nu al te trappelen voor wat ik voor volgend jaar met de muziek mag gaan doen. Dus geen bestaand nummer van Faithless of Beyonce, maar zelf geproduceerde muziek! Tenzij de themacommissie toch iets anders wil 😛

Mooiste wagen: Ik was altijd van mening dat ‘Hoogvliegers’ uit 2005 onze mooiste wagen was, maar die van dit jaar, 2013, ‘Marktplaats.nl’ steekt er met kop en schouders boven uit. Elke keer weer kippenvel bij het terugzien van die beelden! Het was die twee uur boven stinkende dooie kippen hangen zeker waard!

Fav. bouwuitspraak: Beeeeeeeeeeeeeeeej!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.