In de Hoek met…

indeHoekmetselma

In de Hoek met … Selma van den Groenendaal

Bijnaam: Sellie, kleine, apple (redactie: De Sel)

Geboortedatum: 24 september 1990

Lid sinds…: vanaf het begin van de Rooie Hoek ben ik al trots, doch niet vaak aanwezig, lid. Uhm dus vanaf 2000. Daarvoor ook heel fijn bij Heerings gezeten, al weet ik niet meer precies vanaf welk jaar! Ik weet dat ik nog heb moeten huilen dat ik niet met ‘De Katten’ mee mocht doen, maar daarna zal ik wel gemogen hebben 🙂 (redactie: het jaar na “De Katten” is 1995 en vriendenkring Heerings had toen “Hemelse vrouwenmachten” foto’s via Brabantsfaam)

Brabantsedag is…: Het geweldigste feest dat helaas maar één keer per jaar is. Maar wel met een prachtige opbouw er naartoe met geweldige mensen. Iets waar iedere Heezenaar trots op mag en moet zijn. Geweldig hoe iedereen leeft voor de wagen en de vriendenkring, dat vind je nergens anders. En dan is het helemaaaaal fijn dat ik bij de leukste vriendenkring zit! Brabantsedag is hard werken, feesten, genieten en trots zijn 🙂

Hobby’s: Ik hou van stappen, drinken samenzitten, dingen ondernemen en eigenlijk van alles zo lang ik maar mensen om me heen heb. Heeft toch ook z’n nadelen zo’n groot gezin 😉 ik lees ook af en toe graag, daarmee beland ik in een hele andere nieuwe wereld, omdat ik van fantasie hou. Verder heb ik laatst geprobeerd de emo kant in me op te zoeken door te gaan skateboarden, maar na een gebroken pols toch ook al snel mee opgehouden.

Bezigheden bij ‘De Rooie Hoek’: Verven of tekenen of iets vind ik het fijnst om te doen, want als ik aan iets anders ga beginnen breng ik alleen maar mijzelf en anderen om me heen in gevaar. En fijne avonden bij het vuur met een beej erbij meemaken doe ik ook gèr!

Mooiste wagen: Ik vond de intocht van Willem van Oranje de mooiste, ik kreeg met de generale repetitie al helemaal kippenvel toen hij uit de tent gereden werd en dat is niet meer weggegaan tot de prijsuitreiking 😉

Fav. bouwuitspraak: “Hee Selma.. jij hier?!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.