Radio voor de wagenbouwers met Wagenbouwers FM

wagenbouwfmHEEZE – De blauwe tenten sieren het straatbeeld in Heeze alweer enkele weken op en dat betekend maar één ding: de Brabantsedag komt er aan. Dit jaar werd op 10 mei bekend dat er definitief een Wagenbouwers FM gaat komen. Het initiatief komt van Koen van der Vorst en Cas van Gennip die toevalligerwijs de crew hebben uitgebreid met vijf anderen enthousiastelingen uit de gemeente Heeze-Leende.

Van 15 tot en met 27 augustus zal de zender te vinden zijn via FM, via internet en via de WagenbouwersFM app die vanaf 5 augustus gratis verkrijgbaar is in de appstore. Deze twee weken zijn de drukste weken op de bouwplaats en daarom beginnen ze dit jaar juist met die twee weken uit te zenden. De programmering wordt geheel ingevuld door de wagenbouwers door middel van verzoekplaten die aangevraagd kunnen worden via whatss-app en de WagenbouwersFM app. ”We zijn er immers voor de wagenbouwers” aldus Koen van der Vorst van Wagenbouwers FM.

Vanaf 15 augustus zal er 24 uur per dag muziek te horen zijn via de WagenbouwersFM app en de website. Vanaf 20 tot en met 27 augustus zijn de zeven heren ook live te volgen via FM van 19.00 uur tot en met 0.00 uur. Naast de verzoekplaten van de wagenbouwers zullen er ook gasten langskomen in de studio zoals cultuurgezant Björn van der Doelen, vertegenwoordigers van de Stichting Brabantsedag en HeezeLeende24 die BrabantsedagTV maakt.

”Het genre van muziek maakt niets uit. We draaien alles wat de wagenbouwers aanvragen. Van Iron Maiden tot Willeke Alberti en van Elvis Presley tot de Muppetshow, het kan allemaal.” De uitzendingen komen vanuit de oude brandweerkazerne in de gemeentehuistuin. ”De gemeente heeft ons het pand ter beschikking gesteld, HSLnet zorgt voor de internetverbinding en we hebben een goede samenwerking met de Stichting Brabantsedag.”

Het is de bedoeling dat er 24/7 wordt uitgezonden om de wagenbouwers een steuntje in de rug te geven tijdens de laatste twee weken van het bouwseizoen. Aan Wagenbouwers FM werken mee: Koen van der Vorst, Jimmy Strauven, Marc van den Eijnden, Cas van Gennip, Jeroen Roelofs, Ivo van Kemenade en Tom Keijzer. Wil je alvast op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Wagenbouwers FM? Volg hen op Facebook, op Twitter, Instagram en Snapchat.

Bron bericht: www.heeze24.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.