Stem op @SterkselCity finalist Dorpen Derby

sterkselcity

De Dorpenderby is een bekend fenomeen geworden de laatste jaren georganiseerd door de Provincie. Dit jaar zijn er zelfs twee projecten uit onze gemeente. Het project SterkselCity wordt o.a.georganiseerd door onze oud-voorzitter en nog steeds fanatiek Rooie Hoek lid Roland van der Linden. Het jubileum van de Muziekvereniging en de slogan “muziek verbindt” heeft het hele dorp Sterksel al verbonden en zij willen hier de komende tijd ook mee doorgaan. Hoe kunnen wij hierbij helpen? Door op @SterkselCity te stemmen.

Stemmen via de website
Stemmen via Facebook

Er was eens een klein, heel klein dorpje. Sterksel. Een dorpje gelegen, niet zoals velen denken bij Eersel, maar onder de rook van Eindhoven. Een klein dorpje wat groots wilde worden! Niet het dorpje onder Eindhoven, maar Eindhoven, weet je wel? Daar boven Sterksel! SterkselCity werd geboren. Al snel bleek dat SterkselCity niet alleen voor de muziekvereniging was gekomen. 150 jubileumjaren, dat moest met het hele dorp gevierd worden. SterkselCity wilde de dorpelingen en verenigingen verbinden. ‘Muziek verbindt’. Het jubileumjaar was nog amper begonnen of SterkselCity kreeg al een cadeautje. Ze werd finalist van de Brabantse Dorpen Derby. Nog meer reden tot feest! Een mooi jubileumjaar volgde, maar nu is de vraag, hoe loopt dit sprookje af?

Daar heeft SterkselCity uw hulp bij nodig! Je kunt tot 6 december stemmen op SterkselCity als finalist van de DorpenDerby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.